yamarin cross large_0.png

K O M F O R T.   S T I L.   S Ä K E R H E T.

Oavsett om du planerar en sommarutflykt till en närbelägen ö med barnen, en fartfylld dag av vattensport med kompisgänget eller en höstlig fisketur, så är Yamarin Cross alltid en pålitlig partner till sjöss. Båtens hjärta ligger i dess enorma prestanda och överlägsna köregenskaper.

Det stadiga aluminiumskrovet garanterar en behaglig och trygg resa i alla väder.

Som ägare till en Yamarin Cross kan du starta båtsäsongen direkt på våren när isen smält och njuta av båtlivet långt in i höstmörkret.

Ett pålitligt och stabilt kvalitetsskrov i kombination med en glasfiberbåts innerutrymmen gör Yamarin Cross perfekt att köra, och användarkomforten gör den till en perfekt båt för dagsturer, fritidsintressen och fiske.

Yamarin Cross hjärta ligger i dess överlägsna köregenskaper. Den garanterar fulländade köregenskaper för skepparen, bekväma resor för passagerarna och trygghet på vattnet. Yamarin Cross-båtarna har inga problem med hårt väder tack vare sitt stabila skrov.

Din och dina passagerares säkerhet är viktig för oss. Därför genomgår alla Yamarin Crossbåtar redan i designstadiet omfattande tester där båten testas under olika förhållanden i hundratals timmar. Resultatet av det noggranna design- och testarbetet är en säker motorbåt som alla uppskattar att åka i.  Allt för att du ska känna dig trygg och kunna fokusera på och njuta av båtlivet.