top of page

KOMFORT. STIL. SÄKERHET.

Oavsett om du planerar en sommarutflykt till en närbelägen ö med barnen, en fartfylld dag av vattensport med kompisgänget eller en höstlig fisketur, så är Yamarin Cross alltid en pålitlig partner till sjöss. Båtens hjärta ligger i dess enorma prestanda och överlägsna köregenskaper.

Det stadiga aluminiumskrovet garanterar en behaglig och trygg resa i alla väder.

Som ägare till en Yamarin Cross kan du starta båtsäsongen direkt på våren när isen smält och njuta av båtlivet långt in i höstmörkret.

Ett pålitligt och stabilt kvalitetsskrov i kombination med en glasfiberbåts innerutrymmen gör Yamarin Cross perfekt att köra, och användarkomforten gör den till en perfekt båt för dagsturer, fritidsintressen och fiske.

Yamarin Cross hjärta ligger i dess överlägsna köregenskaper. Den garanterar fulländade köregenskaper för skepparen, bekväma resor för passagerarna och trygghet på vattnet. Yamarin Cross-båtarna har inga problem med hårt väder tack vare sitt stabila skrov.

Din och dina passagerares säkerhet är viktig för oss. Därför genomgår alla Yamarin Crossbåtar redan i designstadiet omfattande tester där båten testas under olika förhållanden i hundratals timmar. Resultatet av det noggranna design- och testarbetet är en säker motorbåt som alla uppskattar att åka i.  Allt för att du ska känna dig trygg och kunna fokusera på och njuta av båtlivet.

Ta en virtuell rundvandring bland Cross modellerna.

070820 Cross kuvaukset-printti-615.jpg
bottom of page