top of page
A2022_8416.jpg
Volvo-Penta-Stacked-Spread-Word-Mark-Black.png

En smartare väg till ett enklare båtliv.

I över 100 år har Volvo Penta levererat båtglädje till båtbranschen.  Våra lösningar syftar till att maximera båtglädjen och minimera störningsmomenten. För motorbåtar levererar vi driftsäkra motorer och högteknologiska framdrivningslösningar som ser till att du får uppleva båtlivet så som det ska upplevas: med fokus på nuet och på att njuta av upplevelsen.

Easy boating.

Intuitiva, effektiva och säkra produkter och tjänster. Allt helt integrerat för att din tid till sjöss ska bli så njutbar och avkopplande som möjligt – oavsett tidigare erfarenhet. Det är vår utgångspunkt – grundfilosofin bakom allt vi gör. Vi kallar det Easy Boating.

Volvo Penta Action Service.

Vårt globala nätverk av återförsäljare är din första kontaktpunkt. Återförsäljarna har stöd av Volvo Penta Action Service, som är vår telefonsupport. Volvo Penta Action Service erbjuder service dygnet runt, alla dagar och på 28 språk.

Volvo Penta Originaldelar.

Volvo Penta originaldelar säkerställer högsta kvalitet och motorprestanda och en båt som fungerar som den ska i alla förhållanden.

Med rätt delar behåller motorn dessutom bränsleeffektiviteten så att bränslekostnader och utsläppsnivåer kan hållas nere. 

Hitta det bästa drivsystemet för motorbåtar – båtar på upp till 55 fot.

A2022_8407.jpg
bottom of page