När endast det

 bästa

är gott nog

Människor som älskar vatten väljer Yamaha. Ingen annan utombordare har förtjänat sitt förtroende så fullständigt, har mer erfarenhet bakom sitt namn - eller har förmågan att leverera prestanda så perfekt avstämd för ett njutbart båtliv.

Vi erbjuder 7 års garanti på Yamaha motorerna förutsatt att de är köpta och servas på en MMG Marine anläggning under hela perioden.

Yamaha är Skandinaviens största leverantör av utombordare!
VP_logo_Stacked_CMYK.png

Volvo Penta är en världsledande leverantör av motorer och kompletta drivsystem för marint och industriellt bruk.

Vi prioriterar kvalitet, säkerhet och omsorg om miljön i allt vi gör och i alla våra produkter och tjänster.

Våra avancerade produkter och funktioner är utformade utifrån en huvudprincip – att göra din båtupplevelse så njutbar som möjligt. 

Vi kallar det Easy Boating.
06_25_21_316_AI_FLYING_Y_YANMAR_horizont

Genom att prioritera kunder över hela världen och erbjuda teknisk expertis i världsklass, allsidig service och gästfrihet, uppfyller Yanmar proaktivt alla kunders behov innan de själva inser att de existerar. Vi kommer hela tiden att gå den extra milen för att leverera fantastisk innovation för lösningar och tjänster som konsekvent överträffar våra kunders förväntningar. Vi på Yanmar kallar det här för "Solutioneering". Under de kommande 100 åren kommer Yanmar att fortsätta utmana marknaden, tillföra värde till vår bransch och hjälpa människor att leva ett rikt och meningsfullt liv.

Teknik, Service och Gästfrihet.
 

MMG Marine AB

Södra Hamnen Nogersund

294 95 Sölvesborg

Orgnr: 556679-0746

Epost: info@mmgmarine.se

Våra öppettider

Ta del av vårt nyhetsbrev!