top of page

Buster XSr
Båten som underhåller hela familjen.
Buster XSr
Båten som underhåller hela familjen.

Buster XSr 2021 med styrkonsol och en pålitlig utombordare i Yamaha F20 GEPL är ett måste att ha vid varje sommarstuga. Det är en lätt men stabil båt, med ett högkvalitativt aluminiumskrov och smidiga köregenskaper. Buster XSr är båten som underhåller hela familjen!

Buster XSr har mycket personlighet i en kompakt form. Den är enkel att hantera och har förutsägbara köregenskaper, vilket gör den till ett pålitligt och säkert val som även passar de yngre familjemedlemmarna. Den breda vattenlinjen gör Buster XSr till en extremt stabil båt i sin vikt- och storleksklass. Konsolen är robust och vindrutan ger ett bra skydd. Det väldesignade, v-formade skrovet och den alerta utombordaren, Yamaha F20G, gör att båten enkelt kommer upp i planing och är ett nöje att köra. Båtens lätta vikt gör den enkel att transportera och du kan dra den på en obromsad släpvagn.

Buster XSr är en av de bästa mindre båtar som passar att ha vid sommarstugan, och som uppfyller en mängd olika behov.
Det är en mångsidig och underhållsfri båt som lämpar sig för yngre förare, men som också fungerar utmärkt som fiske- eller pendlarbåt. Sätet i fören är generöst tilltaget, där kan du sitta och ro men du kan också använda sätet som ett fiskedäck. Trots sin storlek har Buster XSr hög lastkapacitet, upp till fyra personer med bagage färdas tryggt och säkert ut till sommarstugan. Båtens layout är välgenomtänkt och gör att den känns rymlig och enkel att ta sig fram i.

Den snygga kompositdurken är hållbar och står emot väder och vind. Aktern på Buster XSr är rymlig och det finns ett bra utrymme för batteri och bränsletank. Luckorna på sätena i både fören och aktern är låsbara, med separata lås, så du kan förvara dina saker säkert. Busters kompromisslösa kvalitet kombinerat med de hållbara och underhållsfria egenskaperna hos aluminium, gör den här båten till det mest pålitliga och självklara tillvalet till varje sommarstuga.

Pris

139.000 kr

Avbetalning från: 859 kr/mån

Båt inkl motor:
Yamaha F20GEPL 139.000 kr

4,18 m

Längd

1,76 m

Bredd

210 kg

Vikt


Vilken trailer?

Båtvagn - 30 km/h

Båttrailer - 80 km/h

Specifikationer

Längd

4,18 m

Bredd

1,76 m

Vikt

210 kg

Personer

4

Årsmodell

2023

Motor

9-20 hk

Rigglängd

Lång

Tank

25 L

Standardutrustning
• Styrpulpet, vindruta • Eluttag USB 12V • Låsbart förvaringsutrymme i fören (separat lås) • Låsbart förvaringsutrymme i aktern (separat lås) • Termoplast på säten • Topplanterna, löstagbar • Automatisk länspump • Badstege • Kabelstyrning

Räkna på din månadskostnad

bottom of page