top of page

Buster XS
Passar alla i familjen.
Buster XS
Passar alla i familjen.

Buster XS är en nyhet som passar alla i familjen. Den mångsidiga båten är enkel att hantera och är en av de absolut bästa i sin storleks- och viktklass. Buster XS är också den perfekta pendlarbåten till och från sommarstugan, samtidigt som den är en utmärkt fiskebåt. Du styr båten från det u-formade aktersätet, som gör att du får en riktigt bekväm och ergonomisk körställning oavsett vilken sida du föredrar att sitta på. Båten är stabil och behaglig att köra tack vare sin breda vattenlinje och den V-formade skrovdesignen. Den rekommenderade motorn, Yamaha F20GEPL, svarar snabbt på gasen och får enkelt upp båten i planing, samtidigt ger den en bra och behaglig körkomfort.

Buster XS är förvånansvärt rymlig, upp till fyra personer med bagage färdas säkert ut till sommarstugan. Som fiskebåt är Buster XS okomplicerad och funktionell med sin breda durk, där du obehindrat tar dig fram. Båten kan ros från det avtagbara mittsätet, och även från det stora sätet i fören, som också fungerar utmärkt som fiskedäck.
Det finns låsbara luckor (separata lås) både i för- och mittensätet, och gott om plats i aktern för batteriet och bränsletanken.

Den osänkbara Buster XS har en kompositdurk, som står emot tid och väder utan problem. Dess lätta vikt gör den enkel att hantera och lasta upp på släpvagnen, och aluminiumskrovet garanterar ett bekymmersfritt ägande i många år.
Det bästa komplementet till sommarstugan är här!

Pris

105.000 kr

Avbetalning från: 649 kr/mån

Båt inkl motor:
Yamaha F20GWHL 105.000 kr

4,18 m

Längd

1,76 m

Bredd

170 kg

Vikt


Vilken trailer?

Båtvagn - 30 km/h

Båttrailer - 80 km/h

Specifikationer

Längd

4,18 m

Bredd

1,76 m

Vikt

170 kg

Personer

4

Årsmodell

2022

Motor

9-20 hk

Rigglängd

Lång

Tank

25 L

Standardutrustning
• Låsbart förvaringsutrymmen i fören (med separat lås) • Termoplast på säten • Manuell länspump • Badstege • Löstagbar mittbänk

Räkna på din månadskostnad

bottom of page