top of page

Buster S
Sommarstugans okrönta mångkämpe.
Buster S
Sommarstugans okrönta mångkämpe.

Buster S utmärker sig fördelaktigt tack vare sitt moderna, strömlinjeformad skrov. Det som är oförändrat är att Buster S, som sommarstugans okrönta mångkämpe, kombinerar nytta och nöje. De noggrannt planerade och omsorgsfullt genomförda detaljerna gör båten till ett fungerande alternativ såväl för utflykter, fiske som till förbindelsebåt. Det skrovet går också mycket lättare upp i plan, i synnerhet med last ombord.

Buster S är tre båtar på samma skrov. Modellen fås som traditionell öppen version som körs från aktertoften, som enkelkonsolversion med konsolen på sidan samt som centerkonsolversion. Den öppna versionen lämpar sig för den som söker en enkel, säker stugbåt med mycket lastutrymme. Om du värdesätter skyddet som konsolen ger samt rattstyrningen, väljer du sidokonsolbåten S1 eller centerkonsolbåten Scc. Centerkonsolversionen Scc maximerar den fria däcksytan, medan S1 med sidokonsol erbjuder utrymme för fler passagerare. Stuvutrymme finns under aktertoften. Modellen är CE certifierad för fyra personer.

Buster planerar alla sina modeller att var så anpassliga som det är möjligt efter omständigheterna. Buster S är inget undantag. Tack vare de olika inredningsalternativen, kan Buster S enligt behov vara antingen en rymlig förbindelsebåt, en picnicbåt för sommarutflykter, eller en ren och skär fiskebåt. Buster S släpar du obehindrat på obromsat släp bakom en vanlig personbil. Båtens förbättrade sjöegenskaper ger dig ytterligare säkerhetskänsla om vädret försämras. Buster S är planerad att fortsätta såsom tradititionen förpliktar: som standardutrustning nummer ett för sommarstugan.

Pris

147.000 kr

Avbetalning från: 908 kr/mån

Båt inkl motor:
Yamaha F20GMHL 147.000 kr

4,43 m

Längd

1,82 m

Bredd

260 kg

Vikt


Vilken trailer?

Båtvagn - 30 km/h

Båttrailer - 80 km/h

Specifikationer

Längd

4,43 m

Bredd

1,82 m

Vikt

260 kg

Personer

4

Årsmodell

2022

Motor

20-30 hk

Rigglängd

Lång

Tank

25 L

Standardutrustning
• Låsbara förvaringsutrymmen (ennyckelsystem) • Baksäte • Löstagbar mittbänk • Förbänken • Badstege • Kompositdurk • Räcken • Manuell länspump • Regnvattenlänsande

Räkna på din månadskostnad

bottom of page